Farro Sałatka z białej fasoli z winegretem cytrynowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Farro Sałatka z białej fasoli z cytryny Vinaigrette spróbować. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz sól i pieprz, Skórka z cytryny, farro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny, Poważne sałatki: sałatka z białej fasoli i mięty z cytrynowym winegretem, oraz Sałatka z czarnej fasoli i Farro z Kminkowo-limonkowym winegretem.
Instrukcje
W dużym garnku zagotować 6 szklanek osolonej wody.
Dodaj farro do wody. Zmniejszyć do dusić i gotować, pokryte, aż farro jest delikatny, ale nie mushy, o 30 protokół.
Podczas gotowania Farro, podgrzać jedną łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute aż złoty, o 30 sekund.
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie, o 3 protokół.
W dużej misce, połączyć fasolę farro i cannellini.
Dodaj szpinak, czosnek, i olej z patelni saute i mieszać do połączenia.
W małej misce ubij razem 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 1/4 szklanki soku z cytryny i skórki z cytryny.
Nalej winegret na farro. Wrzuć do płaszcza. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.