Farmers Market Zielona sałatka ze smażoną szalotką

Farmers Market Zielona sałatka ze smażoną szalotką
Farmers Market Zielona sałatka ze smażoną szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka szalotki, kiełki rzodkiewki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Rolnicza Ze Smażoną Szalotką, Targ Rolniczy Smażony Ryż, oraz Farmers Market Salad.

Instrukcje

1
Pokroić szalotkę w plastry o grubości 1/8 cala. W ciężkim 10-calowej patelni gotować szalotki w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 15 do 20 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć szalotki na papierowe ręczniki, aby osuszyć i doprawić solą. Rezerwy 3 łyżki oleju do dressingu sałatki i chłodne szalotki do temperatury pokojowej. Szalotki można smażyć 2 dni wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Tuż przed podaniem, w dużej misce wymieszać zieleninę, kiełki, zarezerwowany olej, ocet i sól morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
KiełkiKiełki
OcetOcet
ZieloniZieloni
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Posypać szalotką sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn