Farmers Market Zielona sałatka ze smażoną szalotką
Farmers Market Zielona sałatka ze smażoną szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka szalotki, kiełki rzodkiewki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Rolnicza Ze Smażoną Szalotką, Targ Rolniczy Smażony Ryż, oraz Farmers Market Salad.
Instrukcje
Pokroić szalotkę w plastry o grubości 1/8 cala. W ciężkim 10-calowej patelni gotować szalotki w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 15 do 20 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć szalotki na papierowe ręczniki, aby osuszyć i doprawić solą. Rezerwy 3 łyżki oleju do dressingu sałatki i chłodne szalotki do temperatury pokojowej. Szalotki można smażyć 2 dni wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Tuż przed podaniem, w dużej misce wymieszać zieleninę, kiełki, zarezerwowany olej, ocet i sól morską.
Posypać szalotką sałatkę.