Farfalle z cukinią i białą fasolą
Farfalle z cukinią i białą fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, loki ser parmezan usunięte, farfalle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z rukolą i białą fasolą, Spaghetti z cukinią i białą fasolą, oraz Grillowane Przegrzebki, Cukinia I Szalotki Z Białą Fasolą.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszaj cukinię, sól i pieprz; gotuj, aż cukinia zacznie mięknąć (2-3 minuty), często mieszając. Wymieszać paprykę i fasolę; gotować, aż papryka zmięknie (około 2 minut), często mieszając.
Dodać makaron na patelni; gotować do ogrzania przez (O 2 protokół), stale mieszając.
Makaron przekładamy do miseczek, na wierzch polewamy parmezanem.