Fantazyjna Fasola Francuska

Fantazyjna Fasola Francuska
Jeśli chcesz dodać więcej śródziemnomorskich przepisów do swojego repertuaru, Fancy French Beans może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 195 kalorii, 6 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 78 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga parmezanu, kiełków fasoli, sosu worcestershire i kasztanów wodnych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 32%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Fancy French Cheese Puff Fake-out, Fancy Green Beans i Fancy Green Beans.

Instrukcje

1
Ugotuj fasolę zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Dodać kiełki fasoli i kasztany wodne; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
3
Dobrze odcedź i odłóż na bok. W rondelku roztapiamy masło. Wymieszaj mąkę, sól, pieprz i cayenne, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodaj sos Worcestershire i mieszankę fasoli; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
5
Wlać do natłuszczonej formy o pojemności 2 qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Połącz migdały i ser; posypać po wierzchu. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 5 minut lub do momentu, aż migdały staną się złotobrązowe, a ser będzie musujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Bordeaux, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z szampanem, bordeaux i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuska kuchnia, ale rzadko można pomylić się z szampanem. Jeśli Twój posiłek wymaga białego wina, możesz spróbować także białego burgunda. Aby uzyskać kolor czerwony, spróbuj mieszanki czerwonego bordeaux. Selbach Oster Riesling Kabinett z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Selbach Oster Riesling Kabinett
Selbach Oster Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo limonkowo-ziołowy; szczególnie jabłkowy i mineralny; surowy miętowy finisz. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, szczególnie jeśli towarzyszy mu sos na bazie śmietany lub masła. Świetnie komponuje się z letnimi sałatkami i kuchnią Pacyfiku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn