Fabryka Sardynek Cioppino
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Fabryka sardynek Cioppino może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 60g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, pieprz, kraba dungeness i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fabryka Sardynek Słynne Kalmary Przystawki, {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano).
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu; gdy gorące, dodać cebulę i czosnek i mieszać często, aż cebula kuleje, 3 do 5 minut.
Dodaj wino, pomidory (z sokiem w puszkach), pastę pomidorową, bazylię i pieprz; doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, przez 10 minut.
Tymczasem, opłukać i spuścić ryby, krewetki, przegrzebki, i krab; pokroić ryby na 1-do 2-calowe kawałki. Małże szorujące. Delikatnie wymieszać ryby, krewetki, przegrzebki, i małże do bulionu pomidorowego; przykryć i gotować tylko do ryby, krewetki,i przegrzebki są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu) i małże popped otwarte, 7 do 9 minut. Odrzuć małże, które się nie otwierają.
Dodaj kraba i naciśnij delikatnie, aby zanurzyć w bulionie; przykryć i gotować tylko do gorąca, 2 do 3 minut.
Chochle Cioppino do szerokich misek i posypać natką pietruszki.
Podawać z chlebem i klinami cytrynowymi.