Etniczne Guacamole
Etniczne Guacamole wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 188 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, czosnek w proszku, Pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jaja Etniczne, Etniczny Deser Jogurtowy, oraz Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Ułóż papryki chile na blasze do pieczenia.
Toast papryki chile w podgrzanym aż rumiane, o 7 protokół.
Wymieszać awokado, cebulę i pomidory roma razem w misce.
Zmiksuj pomidory z puszki, kolendrę, opiekaną paprykę chile, czosnek w proszku i sól w blenderze, aż będzie gładka.
Wlać około połowę mieszanej mieszanki pomidorowej do mieszaniny awokado. Pozostałą mieszaninę pomidorów należy zachować do innego użytku lub do zanurzenia.
Wycisnąć sok z limonki do mieszaniny awokado i delikatnie mieszać, aż równomiernie połączone.
Przenieść guacamole do mniejszej miski; miejsce zarezerwowane awokado pit w środku, aby zapobiec brązowieniu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.