Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku)
Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, ząbki czosnku, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), Maniok Prażony (Yucan Asado), oraz Maniok Pieczony (Yucan Asada) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiksować szalotki, czosnek, kminek, sól i pieprz z 1 szklanką piwa.Marynować mięso wieprzowe w marynacie szalotki przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Umieścić cebulę, paprykę i pomidory w robocie kuchennym i proces przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać kawałki wieprzowiny, cebulę, pomidory i mieszankę pieprzu, mieszać i gotować przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Dodaj achiote, chili w proszku, Pozostałe piwo i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub aż wieprzowina jest miękka i sos zmniejszył się i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Annatto
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Dodać wodę w razie potrzeby w trakcie procesu gotowania. W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania, dodać yuca i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Maniok
7
Posypać świeżą kolendrę i podawać na gorąco z białym ryżem.