Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku)
Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, ząbki czosnku, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), Maniok Prażony (Yucan Asado), oraz Maniok Pieczony (Yucan Asada) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiksować szalotki, czosnek, kminek, sól i pieprz z 1 szklanką piwa.Marynować mięso wieprzowe w marynacie szalotki przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Umieścić cebulę, paprykę i pomidory w robocie kuchennym i proces przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodać kawałki wieprzowiny, cebulę, pomidory i mieszankę pieprzu, mieszać i gotować przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj achiote, chili w proszku, Pozostałe piwo i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub aż wieprzowina jest miękka i sos zmniejszył się i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Annatto
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodać wodę w razie potrzeby w trakcie procesu gotowania. W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania, dodać yuca i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Maniok
7
Posypać świeżą kolendrę i podawać na gorąco z białym ryżem.