Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku)

Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku)
Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, ząbki czosnku, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), Maniok Prażony (Yucan Asado), oraz Maniok Pieczony (Yucan Asada) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować szalotki, czosnek, kminek, sól i pieprz z 1 szklanką piwa.Marynować mięso wieprzowe w marynacie szalotki przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Umieścić cebulę, paprykę i pomidory w robocie kuchennym i proces przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać kawałki wieprzowiny, cebulę, pomidory i mieszankę pieprzu, mieszać i gotować przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Dodaj achiote, chili w proszku, Pozostałe piwo i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub aż wieprzowina jest miękka i sos zmniejszył się i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
AnnattoAnnatto
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Dodać wodę w razie potrzeby w trakcie procesu gotowania. W ciągu ostatnich 30 minut czasu gotowania, dodać yuca i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
ManiokManiok
7
Posypać świeżą kolendrę i podawać na gorąco z białym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn