Esther ' s Gingery Chocolate Chip Cookies
Esther ' s Gingery Chocolate Chip Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 145 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mąka, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Esther ' s Gingery Chocolate Chip Cookies, Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, oraz ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i drugi stojak w dolnej trzeciej, a następnie rozgrzej do 191°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć masło, cukier i brązowy cukier i ubić na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Dodać jajko i wanilię i ubić do połączenia, o 2 protokół. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszaninę mąki w 3 partiach, mieszając, aż tylko połączone.
Dodaj słodko-gorzki i półsłodkie czekoladowe chipsy i kandyzowany imbir i złożyć, aż tylko włączone. Przykryć folią, naciskając plastik bezpośrednio na powierzchnię ciasta i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Upuść ciasto przez heaping 2 łyżki na blasze do pieczenia, pozostawiając około 2 cali między ciastkami.
Piec, przełączanie ciasteczka między górnej i dolnej półki o połowie pieczenia, aż złoty kolor, 12 do 15 protokół. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 5 minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Kontynuuj pieczenie ciasteczek na schłodzonych blachach do pieczenia. DO AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.