Espresso Slushy
Espresso Slushy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz natychmiastowe espresso, sok z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, oraz Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na dużym ogniu, połączyć cukier i 6 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cały cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia, dodać espresso, wymieszać i pozostawić na 10 minut. Odcedzić płyn do płytkiej patelni (około 2 cale wysokości).
Dodaj sok z cytryny i skórkę.
Umieść patelnię w zamrażalniku. Za pomocą widelca zmiażdżyć mieszaninę co 30 minut, aż będzie twarda, ale nie zamrożona na twardo (powinna być lekko sypka), około 2 godzin. Aby służyć, łyżka błoto do szklanek lub misek.
Skropić śmietaną i w razie potrzeby udekorować większą skórką.