Empanadas z wołowiną i oliwą

Empanadas z wołowiną i oliwą
Przepis wołowina i oliwa Empanadas może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 58 minut. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 351 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, mąkę, skracanie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tunan i zielone oliwkowe Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Tridente EntreSuelos Tempranillo z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Głęboki czarny kolor wiśni z aromatami białego pieprzu i czarnych owoców. Jasne i odważne na podniebieniu z równym wykończeniem, które ma dobrą strukturę i przyprawę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn