Empanadas-Wołowina

Empanadas-Wołowina
Empanadas-Beef Turnovers might be just the Europejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nadziewane oliwki goya®, sos pomidorowy Goya®, sazón goya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wołowina (Empanadas), Empanadas de Honoro (wołowina), oraz Słodkie Pomidory (Empanadas) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać mieloną wołowinę i gotować aż rumiane, rozbijając mięso drewnianą łyżką, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, około 5 minut więcej. Wymieszać z sosem pomidorowym, oliwkami, Sofrito, Sazón, czosnkiem, oregano i czarnym pieprzem. Mniej ciepła do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, za pomocą wałka do ciasta, rozwałkuj dyskoteki do 1/2 cala. większa średnica. Łyżka około 1 łyżki. mieszaninę mięsa w środku, złożyć na pół, tworząc półksiężyc; zwilżyć krawędzie wodą i szczypta, aby uszczelnić zamknięte, lub uszczelnić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
5
Napełnij głęboki rondel olejem na głębokość 2-1 / 2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palenia (350°F na termometrze do smażenia na głębokim tłuszczu). Gotuj Empanadas w partiach, aż będzie chrupiące i złotobrązowe, odwracając raz, 4 - 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Przenieść do ręczników papierowych, aby spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn