Empanadas Kolumbijski (Empanadas Colombianas)

Empanadas Kolumbijski (Empanadas Colombianas)
Kolumbijskie Empanadas (Empanadas Colombianas) mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 102 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 7143 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz mieloną wieprzowinę i wołowinę, ziemniaki, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Empanadas Colombianas (Kolumbijskie Ciasta Mięsne), Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masarepę w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać sazon Goya i sól i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać wodę i olej i wymieszać do postaci ciasta. Wkleić ciasto w kulkę i ugniatać przez 2 minuty lub aż będzie gładkie. Przykryć plastikiem i odstawić na 20 minut.Tymczasem, aby nadzienie, gotuj ziemniaki w garnku z wodą i tabletką bulionu przez 20-25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić i delikatnie rozgnieść ziemniaki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i gotować na średnim ogniu mieszając często, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj pomidory, zielona cebula, czosnek, papryka, kolendra, sól i czarny pieprz. Gotować przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać mieloną wieprzowinę i wołowinę. Gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, przez 10 do 15 minut lub aż mieszanina będzie dość sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Przenieść mieszaninę mięsa do miski puree ziemniaczanego i dobrze wymieszać, aby połączyć.Rozbij małe porcje ciasta, około 1 ½ łyżki każda, i uformuj każdą porcję w kulkę, tocząc się między dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Umieść kulki ciasta między dwoma kawałkami plastiku i rozwałkuj je bardzo cienko, tworząc okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
11
Usuń górny plastik i umieść 1 łyżkę nadzienia w środku każdego z nich.Następnie za pomocą plastiku pod spodem, Złóż ciasto, aby zamknąć nadzienie, tworząc pół okręgu. Szczelnie uszczelnij krawędzie, zaciskając zęby widelca.Napełnij duży garnek olejem roślinnym i podgrzej na średnim ogniu do 360° F. ostrożnie umieść 3 lub 4 empanadas w tym czasie w rozgrzanym oleju i smaż przez około 2 minuty, aż ze wszystkich stron złocisty.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś empanadas na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Podawać z ají i klinami limonki na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Magazyn