Empanadas Con Queso może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1076 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Queso Fundido Empanadas, Awokado, Czarna Fasola, Queso Fresco Empanadas, oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas).
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Sangre de Toro Tempranillo z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.