Empanadas Con Queso

Empanadas Con Queso
Empanadas Con Queso może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1076 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Queso Fundido Empanadas, Awokado, Czarna Fasola, Queso Fresco Empanadas, oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas).

Składniki

2(zima)bulion wołowy (ja używam granulek z bulionu wołowego)bulion wołowy (ja używam granulek z bulionu wołowego)0(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1(może być lub przeglądać)¼ łyżeczki oregano¼ łyżeczki oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąkamąka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę227Orzechy dowolne (posiekane)stek, pokrojony w kostkę na kawałki wielkości 1/4 cala lub 1/2 l mielonej wołowinystek, pokrojony w kostkę na kawałki wielkości 1/4 cala lub 1/2 l mielonej wołowiny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser Monterey jack, rozdrobnionyser Monterey jack, rozdrobniony2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1(może być lub przeglądać)puszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodupuszki) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2arkuszearkusze ciasta francuskiego, rozmrożonearkusze ciasta francuskiego, rozmrożone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiNóż do obierania (używaj z osobą dorosłą)Nóż do obierania (używaj z osobą dorosłą)0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku2papryka serrano mielona (opcjonalnie)papryka serrano mielona (opcjonalnie)1(może być lub przeglądać)przyprawy cajun (używam old bay)przyprawy cajun (używam old bay)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pasta pomidorowa (na takie rzeczy trzymam w lodówce tubkę suszonej na słońcu pasty pomidorowej)pasta pomidorowa (na takie rzeczy trzymam w lodówce tubkę suszonej na słońcu pasty pomidorowej)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Sangre de Toro Tempranillo z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn