Emma ' s Slow Cooker Clam Chowder
Emma ' s Slow Cooker Clam Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, liść laurowy, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Manhattan Clam Chowder, Slow Cooker New England Clam Chowder, oraz Slow Cooker Manhattan Style Clam Chowder.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Wylać tłuszcz z boczku, a odsączone kawałki boczku umieścić w wolnej kuchence.
Pomidory, małże, ziemniaki, cebula, marchew, seler, pietruszka, sól, pieprz, tymianek i liść laurowy wymieszać w wolnej kuchence, przykryć i ustawić kuchenkę na niskim poziomie. Gotować, aż warzywa będą miękkie i smaki są dobrze mieszane, 8 do 10 godzin.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.