Ekstra wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem
Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański posiłek poranny? Bardzo wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, jajka, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Extra Smaczna Jajecznica, Jajecznica ze szczypiorkiem i Asiago, oraz Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka, szczypiorek, sól i pieprz widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni, mleko i masło ciepła na średnim ogniu tylko aż masło topi się i ciecz jest na parze.
Wlać mieszaninę jaj do patelni.*
Gdy mieszanina się nagrzeje, porcje jaj zaczną się ustawiać. Delikatnie popchnij gotowane porcje metalową szpatułką na zewnętrzną krawędź patelni. Unikaj ciągłego mieszania. Jak więcej zestawów jaj, naciśnij go do krawędzi, jak również i umieścić go na górze zestawu mieszaniny jaj już tam. Gotować 5 do 6 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne .