Easy Vodka Pie Crust
Easy Vodka Pie Crust to skórka, która służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 30g tłuszczu i w sumie 425 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka wódki, masła, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 345 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Galette brzoskwiniowo-Jeżynowa ze skórką z wódki, Ciasto wiśniowe Door County z łatwą wegańską skórką, oraz Łatwe ciasto jeżynowe z przyprawionym kremem śmietanowym(i skórką bez bułek!) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę i sól.
Pokrój zimne masło, a następnie tłuszcz do mąki za pomocą noża lub blendera do ciasta, aż masa będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Posyp wódką i wodą wierzch mieszanki. Złóż składniki, aż mieszanina skleja się, tworząc lepkie ciasto. Podziel ciasto na 2 połówki; spłaszcz każdą połowę na krążek, zawiń w folię i wstaw do lodówki na 1 godzinę do 2 dni.
Kiedy będziesz gotowy do zrobienia ciasta, wyjmij ciasto z lodówki, rozwałkuj każdy kawałek ciasta od środka do krawędzi.
Piec zgodnie ze wskazówkami na ciasto.