Easy Salsa Meatloaf
Easy Salsa Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 20g tłuszczu i w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka przyprawionej bułki tartej, sera cheddar, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać jajko, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 208 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Salsa Meatloaf, Salsa Meatloaf, oraz Salsa Meatloaf dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj mieloną polędwicę, salsę, bułkę tartą, ser, jajko i czosnek. Dopraw pietruszką, solą i pieprzem.
Przełóż na bochenek o wymiarach 5x9 cali.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do minimalnej temperatury wewnętrznej 160 stopni F (72 stopnie C).
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Sos do maczania naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Domaine Carneros Brut rosé Cuvee de la Pompadour. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
![Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour]()
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rosé Cuvée de la Pompadour, celebruje życie i czasy Madame de Pompadour (Wielkiej kurtyzany i kochanki Ludwika XV), której przypisuje się wprowadzenie szampana na dwór i była wpływową twórczynią smaku w dziedzinie sztuki, architektury i filozofii–słynącą z komentarza: "Szampan to jedyne wino, które kobieta może pić i pozostaje piękne."Domaine Carneros Brut Rosé to wino o doskonałej równowadze, podkreślające cechy owocowe i kwiatowe w większym stopniu niż widać to w Brut lub Le Rêve. Wykonany jest ściśle z rzemieślniczą dbałością o jakość, z pozyskiwaniem wyłącznie z Carneros i wykorzystaniem uświęconych tradycją metod produkcji Champenoise. Mieszanka 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut Rosé ma być spożywana w dość młodym wieku, kiedy owocowy charakter wciąż dominuje, ale jest wystarczająco dużo wieku, aby wino było okrągłe i zrównoważone.Aromat wina ma nuty poziomek i róż z nutami brzoskwini, chociaż Brut Rosé ma jasnoróżowy kolor, nie jest słodszy niż nasze inne wina. To prawdziwy Brut.