Dżem wiśniowo-rabarbarowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 250 porcjami. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, wiśni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Dżem Wiśniowy, oraz Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pektynę i 1/4 szklanki cukru w 5-do 6-qt. trawka. Wymieszać z wiśniami i rabarbarem, następnie soki wiśniowe i cytrynowe oraz masło. Doprowadzić mieszaninę do szybkiego wrzenia na dużym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pektyna
Skórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać pozostałe 1 1/4 szklanki cukru. Powrót dżem do szybkiego wrzenia, mieszając. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dżem
3
Zdjąć z ognia.
4
Kadzi dżem do żaroodpornych słoików i zamknąć pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
5
Odstawić do temperatury pokojowej, odwracając słoiki od czasu do czasu, aby rozprowadzić owoce. Przechowuje, schłodzony, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
* Użyliśmy soku wiśniowego Trader Joe ' s Just Cherry juice.