Dziś Kolacja: Puree Z Kapusty

Dziś Kolacja: Puree Z Kapusty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: Kale-fleksyjne puree ziemniaczane spróbować. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Puree Słodkie Ziemniaki, Dziś Kolacja: Ubieranie Puree Ziemniaczanego, oraz Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż.

Instrukcje

1
Przynieś garnek słonej wody do wrzenia, wystarczająco duży, aby wygodnie pomieścić ziemniaki. Ziemniaki gotować do miękkości, około 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W międzyczasie podgrzej jedną łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu, a następnie dodaj czosnek, jarmuż i szczyptę soli. Sauté aż tylko przetargu, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
JarmużJarmuż
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić ziemniaki i odstawić na patelnię. Rozgnieść je widelcem lub zacierem ziemniaczanym, a następnie rozpocząć mieszanie w mleku podczas włączania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj mleko, podgrzewając dodatkowo, jeśli to konieczne, aż do pożądanej kremowej konsystencji. Posolić i dodać świeżo zmielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Gotową do podania wymieszać jarmuż, przełożyć do naczynia i skropić pozostałą oliwę z oliwek na wierzchu. Top z parmezanem, szalotki, i szalotki, Jeśli za pomocą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn