Dziś Kolacja: Puree Z Kapusty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: Kale-fleksyjne puree ziemniaczane spróbować. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Puree Słodkie Ziemniaki, Dziś Kolacja: Ubieranie Puree Ziemniaczanego, oraz Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż.
Instrukcje
Przynieś garnek słonej wody do wrzenia, wystarczająco duży, aby wygodnie pomieścić ziemniaki. Ziemniaki gotować do miękkości, około 15-20 minut.
W międzyczasie podgrzej jedną łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu, a następnie dodaj czosnek, jarmuż i szczyptę soli. Sauté aż tylko przetargu, 1 minuta.
Odcedzić ziemniaki i odstawić na patelnię. Rozgnieść je widelcem lub zacierem ziemniaczanym, a następnie rozpocząć mieszanie w mleku podczas włączania.
Dodaj mleko, podgrzewając dodatkowo, jeśli to konieczne, aż do pożądanej kremowej konsystencji. Posolić i dodać świeżo zmielony pieprz.
Gotową do podania wymieszać jarmuż, przełożyć do naczynia i skropić pozostałą oliwę z oliwek na wierzchu. Top z parmezanem, szalotki, i szalotki, Jeśli za pomocą.