Dziki Ryż Śródziemnomorski
Śródziemnomorski dziki ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Śródziemnomorski Dziki Ryż z oliwkami i pomidorami, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Saute dziki ryż i brązowy ryż w 2 łyżki gorącej oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu 2 minuty.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Podsmażyć cebulę w pozostałych 1 łyżka gorącej oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu do miękkości. Wymieszać prażone orzeszki piniowe i pozostałe składniki.
Dodać mieszankę cebuli do mieszanki ryżu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 15 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.