Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs

Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs
Dzień Świętego Patryka Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 111 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, seler z serca, barwnik jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Patryka Paradisio, oraz Dzień Świętego Patryka szmaragdowe jajka.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z gorącej wody i schłodzić co najmniej 30 minut w misce z zimną wodą lub w lodówce, aż jajka będą zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej metalowej lub szklanej misce przygotuj barwnik jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Delikatnie rozbij jajka, ale nie usuwaj skorupek, aby barwnik jajowy dotarł do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Umieść pęknięte jajka ugotowane na twardo w barwniku, pracując partiami, jeśli to konieczne, aż barwnik przesiąknie przez pęknięcia i lekko zabarwi jajka, około 5 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Jajka opłukać i obrać, aby odsłonić zielony marmurkowy kolor; jajka pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Miarka żółtka do miski i zacieru widelcem i wymieszać w majonezie i selera; wymieszać zielony barwnik spożywczy do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Mieszankę żółtkową przełożyć na połówki jaj; każdą połówkę jajka ułożyć liściem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn