Dzień Po Święcie Dziękczynienia Zupa Z Indyka
Dzień po Święcie Dziękczynienia zupa z indyka wymaga z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 612 kalorii, 63g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,38 zł za porcję. 267 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, przyprawę do drobiu, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia, Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets.
Instrukcje
Umieścić tuszę indyka w dużym, głębokim garnku i dodać farsz, seler, marchew, cebulę, liście laurowe, przyprawę do drobiu, szałwię i rosół z kurczaka.
W razie potrzeby wlać dodatkową wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę, odtłuszczając pianę.
Usuń tuszę i wszelkie kości. Wybierz dowolne mięso i wróć do garnka, odrzucając kości i skórę.
Doprawić do smaku solą czosnkową i pieprzem. Wymieszać z ryżem i powrócić do wrzenia na średnim ogniu. Obniżyć ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać w groszku, i nadal gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 10 protokół więcej. Dostosuj przyprawy do smaku.