Dzień Po Święcie Dziękczynienia Zupa Z Indyka

Dzień Po Święcie Dziękczynienia Zupa Z Indyka
Dzień po Święcie Dziękczynienia zupa z indyka wymaga z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 612 kalorii, 63g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,38 zł za porcję. 267 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, przyprawę do drobiu, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia, Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets.

Instrukcje

1
Umieścić tuszę indyka w dużym, głębokim garnku i dodać farsz, seler, marchew, cebulę, liście laurowe, przyprawę do drobiu, szałwię i rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W razie potrzeby wlać dodatkową wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę, odtłuszczając pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Usuń tuszę i wszelkie kości. Wybierz dowolne mięso i wróć do garnka, odrzucając kości i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Doprawić do smaku solą czosnkową i pieprzem. Wymieszać z ryżem i powrócić do wrzenia na średnim ogniu. Obniżyć ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać w groszku, i nadal gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 10 protokół więcej. Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn