Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym

Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym
Need a wegetariańska przystawka? Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 44 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, soda oczyszczona, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Swirl Maple-date Cream of Wheat, Serek Marchewkowo-Orzechowy Zawijany Bochenek, oraz Ciasto Dyniowe Z Serkiem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sodę) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Połączyć jajko, żółtko i brązowy cukier w średniej misce; mieszać trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Dodać dynię i olej; dobrze wymieszać trzepaczką. Mieszaj daty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
DaktyleDaktyle
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki twarogu na ciasto; zawirować ciasto razem za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
NóżNóż
9
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn