Dyniowe Lune z masłem i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1324 kalorii, 34g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, cukier turbinado, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Dyniowe Lune Z Masłem I Szałwią, Dyniowe Lune Z Masłem I Szałwią, oraz Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii dla podobnych receptur.
Dynię przeciąć na pół, usunąć nasiona, skropić oliwą z oliwek i umieścić na blasze do pieczenia. Piecz przez 25 do 35 minut lub aż squash jest bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(oryginalny Smak)
Nóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Wyjąć z piekarnika, ostudzić, a następnie wyjąć miąższ ze skóry.
Rozwałkuj ciasto makaronowe do najcieńszego ustawienia na maszynie do makaronu. Za pomocą noża do ciastek lub szkła wodnego Wytnij 2-calowe okręgi. Wymieszaj lub ostrożnie łyżeczkę cienkiej łyżeczki nadzienia na środku połowy rund i przykryj nadzienie drugą rundą makaronu. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Makaronowe
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Makaronu
6
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Wrzuć łunę do wrzącej wody i gotuj przez 2 minuty. Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło w 12 do 14-calowy saute patelni, aż pieni się i ustępuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać 2 do 4 łyżek wody do gotowania makaronu do masła i ubijać do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Odcedzić makaron i dodać go do masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Dodać liście szałwii i wrzucić delikatnie przez 1 minutę na średnim ogniu, aby pokryć makaron sosem. Podziel lune na 4 rozgrzane talerze, zetrzyj Parmigiano-Reggiano i amaretti na każdym talerzu i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
Parmigiano Reggiano
Ciasteczka Amaretti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
11
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
12
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko ponownie mąkę pokładzie i kontynuować ugniatanie przez sześć minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Białka umieścić w misce miksera elektrycznego i dodać sól. Używając przystawki do bicza na średniej prędkości, ubijaj białka, aż staną się spienione i lekkie. Stopniowo dodawać granulowany cukier w stałym strumieniu, kontynuując ubijanie, aż białka będą nieco sztywne i błyszczące. Ubić ekstrakt z migdałów i amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Likier Amaretto
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Rur lub upuść około 2 łyżki ciasta (ile) na arkuszu ungreased cookie około 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
18
Posypać odrobiną cukru turbinado na wierzchu każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Turbinado
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
19
Piec przez 15 minut lub do momentu, gdy ciasteczka zaczną się blady złoty i po prostu zaczynają się lekko pękać. Obniż temperaturę piekarnika do 200 stopni F i pozostaw uchylone drzwi piekarnika, aby uwolnić część ciepła. Pozostaw ciasteczka w piekarniku na co najmniej 25 do 30 minut lub do momentu, gdy będą całkowicie suche i chrupiące w środku. Pozostawić ciasteczka do ostygnięcia krótko na blasze do pieczenia, a następnie przenieść je do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.