Dyniowe Cannelloni z małż i szałwiowym brązowym masłem

Dyniowe Cannelloni z małż i szałwiowym brązowym masłem
Pumpkin Cannelloni z małż i szałwiowy brązowy masło może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, wino, małże twardo łuskane, takie jak littlenecks, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, Dynia I Szałwia Cannelloni, oraz Makaron jajeczny z masłem z dyni i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ciepła w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie sauté squash i koper włoski z solą i pieprzem, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotkę i wodę i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Schłodzić warzywa, następnie przecier w maszynce do gotowania na gładką masę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
SzalotkaSzalotka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Arkusze makaronu gotować w garnku 4-do 6-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente, 1 do 2 minut, a następnie natychmiast przenieść łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
GarnekGarnek
5
Dobrze odcedzić, następnie osuszyć arkusze na papierowych ręcznikach i ułożyć w 1 warstwie w dobrze naoliwionej dużej płytkiej patelni do pieczenia. Łyżka 1/4 szklanki nadzienia wzdłuż 1 krótkiego końca prostokąta, następnie zwijamy nadzienie w makaronie. Dodać 3 więcej rolek w ten sam sposób i zorganizować, szew boki w dół, w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Mżawka cannelloni z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tłuszcz jest renderowany, ale boczek nie jest jeszcze chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szalotkę i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj małże, wino, nasiona kopru włoskiego i szałwii i gotuj, pod przykryciem, aż małże będą w pełni Otwarte, 6 do 10 minut, sprawdzając co minutę po 6 minutach i usuwając małże, gdy są w pełni otwarte. (Należy wyrzucić małże, które nie zostały otwarte po 10 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
MałżeMałże
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
WinoWino
5
Podczas gdy małże są gotowania, piec cannelloni w środku piekarnika, aż do ogrzania przez, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzać masło w 1 1/2-ćwiartce ciężkiego rondla na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, a następnie smażyć liście szałwii, aż będą chrupiące, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Liście przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać szalotkę do masła i gotować, mieszając, aż szalotka będzie złoty i masło jest głęboko Złoty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
4
Dodać sok z cytryny (masło się spieni), a następnie zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić brązowym masłem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
5
Aby służyć, umieść cannelloni na środku każdego z 4 ciepłych dużych talerzy. Małże z sokami podzielić między talerze i skropić brązowym masłem. Top z smażonymi liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
CannelloniCannelloni
MasłoMasło
MałżeMałże

Składniki

2plastry boczku, pokrojone poprzecznie w paski o szerokości 1/4 calaplastry boczku, pokrojone poprzecznie w paski o szerokości 1/4 cala0(może być lub przeglądać)4 kapelusze grzybów portobello, wytrzyj do czysta i pokrój w bardzo cienkie plasterki4 kapelusze grzybów portobello, wytrzyj do czysta i pokrój w bardzo cienkie plasterki907Orzechy dowolne (posiekane)20 małych Małży o twardej łusce, takich jak małże (o szerokości mniejszej niż 2 cale), dobrze wyszorowanych20 małych Małży o twardej łusce, takich jak małże (o szerokości mniejszej niż 2 cale), dobrze wyszorowanych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojona w kostkę (1/4 cala) cebula kopru włoskiego (czasami nazywana anyżem)pokrojona w kostkę (1/4 cala) cebula kopru włoskiego (czasami nazywana anyżem)0(może być lub przeglądać)bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia8świeże liście szałwiiświeże liście szałwii1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony11 funt cukinii,świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Pakiet sazon z kolendrą i achiotePakiet sazon z kolendrą i achiote16cale(6-przez świeże prostokąty makaronu(6-przez świeże prostokąty makaronu1(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2(zima)mielona szalotkamielona szalotka454Orzechy dowolne (posiekane)Dynia cukrowa lub inna słodka Dynia zimowa, taka jak maślanka, obrana, zaszczepiona i pokrojona w 1-calową kostkę (3 szklanki)Dynia cukrowa lub inna słodka Dynia zimowa, taka jak maślanka, obrana, zaszczepiona i pokrojona w 1-calową kostkę (3 szklanki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMasło niesolone 1/2 patyczkaMasło niesolone 1/2 patyczka596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona gałka muszkatołowa lub świeżo startamielona gałka muszkatołowa lub świeżo starta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn