Dyniowe Bułeczki Imbirowe
Dyniowe bułeczki imbirowe to wegetariańska poranny posiłek. Ten przepis zawiera 8 porcji z 243 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka śmietany, mąki, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dyniowe bułeczki z glazurą imbirową, Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones, oraz Bezglutenowe bułeczki imbirowe z domowym kandyzowanym imbirem podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, 7 łyżek cukru, proszek do pieczenia, cynamon, sól, imbir i sodę oczyszczoną.
Pokroić w 4 łyżki masła, aż mieszanina przypomina grubą okruchy.
Połącz jajko, dynię i kwaśną śmietanę; wymieszaj z suchymi składnikami, aż zwilżą się.
Obrócić na mąkę; zagnieść 10 razy. Pat w 8-in. koło.
Pokroić w osiem klinów. Oddzielne kliny i umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia. Roztopić pozostałe masło; wyszczotkować ciasto.
Posypać pozostałym cukrem.
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.