Dynia Żołędziowa z farszem gruszkowym
Need a wegetariańska przystawka? Acorn Squash z farszem gruszka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz cebulę, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Dynia Żołędziowa z farszem szpinakowym, Acorn Squash z farszem jabłkowym, oraz Dynia Żołędziowa z farszem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona i membrany.
Umieść połówki squasha, wyciąć stronę w dół, w naczyniu do pieczenia 13 - x 9-calowy.
Dodaj wodę do głębokości 1 cala.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 przez 45 minut.
Drenaż. Powrót połówki squasha do naczynia, pokroić bok do góry. Odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół.
Dodać gruszkę i kolejne 5 składników; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Mieszanka łyżka do połówek squasha.
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 20 minut.
Sok pomarańczowy zagotować w małym rondlu. Wymieszać z cukrem i gotować 10 minut.