Dynia Żołędziowa z czerwoną cebulą i porzeczkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Acorn Squash z czerwoną cebulą i porzeczkami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 240 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz paprykę, pieprz cayenne, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Żołędziowa Nadziewana Cebulą, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. umyj squasha i, za pomocą ząbkowanego noża, ostrożnie pokrój na pół i zgarnij nasiona.
Pokrój każdą połowę na cztery podłużne plasterki.
Połączyć squash i oleju w misce i wrzucić do herbu. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Miejsce na blasze do pieczenia i pieczenia, aż rumiane i całkowicie miękkie po przekłuciu widelcem, o 30 protokół.W międzyczasie połącz masło i czosnek w średnim rondlu na średnim ogniu. Ciągle mieszaj i gotuj, aż czosnek będzie złoty, a masło lekko brązowieje.
Zdjąć z ognia i ostrożnie dodać ocet sherry.
Dodaj cebulę, paprykę, pieprz cayenne, porzeczki i miód i wróć do pieca na małym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.Wymieszać z Czerwonym octem winnym i dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Squasha podawać na gorąco, w sosie.