Dynia Żołędziowa Faszerowana Wołowiną

Dynia Żołędziowa Faszerowana Wołowiną
Dynia Żołędziowa faszerowana wołowiną wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 184 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka cebuli, przetartej szałwii, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wołowina + Dynia Żołędziowa Faszerowana Grzybami, Mielona Wołowina Faszerowana Dynia Żołędziowa, oraz Faszerowana Dynia Żołędziowa z mieloną wołowiną, jarmużem i brukselką.

Instrukcje

1
Odwróć squasha w 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Dodaj wodę i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w temperaturze 375° przez 50-60 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W międzyczasie gotuj wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odcedzić. Dodaj mąkę, sól i szałwię, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania. Dodaj ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Przenieś dynię na blachę do pieczenia. Wypełnij jamę mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wyjąć z piekarnika; posypać serem i piec 3-5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn