Dynia Z Żołędzi Nadziewana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Nadziewane Acorn Squash spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka rodzynek, jabłko, mieszanka nadzienia kuchennego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść squash, Wyciąć Boki w dół, na wyłożonej folią 15x10x1-calowej patelni do pieczenia; przykryj.
W międzyczasie Usuń osłonkę z kiełbasy. Pokruszyć kiełbasę na małej patelni. Gotować, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, z wyjątkiem zmniejszenia masła do 3 łyżek.
Dodać kiełbasę, jabłko i rodzynki; lekko wymieszać.
Przewróć squasha. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki farszu do każdej połowy squasha; przykryć folią.
Piec dodatkowe 30 minut lub do squasha jest miękka, usunięcie folii przez ostatnie 10 minut czasu pieczenia.