Dynia piżmowa AU zapiekana z grzybami i chrupiącym boczkiem

Dynia piżmowa AU zapiekana z grzybami i chrupiącym boczkiem
Dynia piżmowa au Gratin z grzybami i chrupiącym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka zielonej cebuli, częściowo odtłuszczony ser ricotta, boczek cięty na środku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dynia Maślana i zapiekanka ziemniaczana z grzybami i szalotką, Paleo / Vegan Butternut Squash Au Gratin W / Chrupiące Szalotki, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj zieloną cebulę; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5
Dodaj 6 filiżanek squasha; saut 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskich i wymieszać 1/4 łyżeczki soli. Gotować, pod przykryciem, 15 minut lub do miękkości. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Gotować, odsłonięte, 2 minuty lub aż płyn odparuje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Umieścić mieszaninę squash w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków lub widelcem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając kapiele na patelni; boczek pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj kurki, shiitakes, i szałwia do kapieli; smażyć 8 minut lub aż grzyby są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Dodać bulion; gotować 3 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
11
Dodaj mieszaninę grzybów, pozostałe 2 szklanki pokrojonej w kostkę squasha, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, 1 uncja sera Parmigiano-Reggiano, ser ricotta i czarny pieprz do zmiksowanej mieszaniny squasha, mieszając, aby połączyć. Łyżka mieszanki squash do brojlerów bezpieczne 11 x 7-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć folią; piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
12
Wyjąć patelnię z piekarnika; wyrzucić folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
14
Połączyć boczek, Pozostałe 1 uncja Parmigiano-Reggiano, i boczniaki w misce; posypać zapiekanką. Broil 6 minut lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
15
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn