Dynia maślana z pomarańczowo-maślaną glazurą
Dyni z pomarańczowo-maślaną glazurą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 14 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, dynię butternut, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dynia maślana z pomarańczowo-maślaną glazurą, Dyni Z Mandarynką I Szałwią Glazurą, oraz Pieczona rzepa i dynia piżmowa z Pięciopalczastą glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Miejsce squash, pokroić boki w górę, w naczyniu do pieczenia.
Przykryć folią; piec 45 minut.
Posypać solą. W małej misce, wymieszać masło, marmolada, cynamon i gałka muszkatołowa; pędzla na squash.
Piec 20 do 30 minut dłużej lub do szkliwione i miękkie.