Dynia Maślana i jarmuż Stir Fry
Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, jarmuż, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Dyni i jarmuż, oraz Squash & Kale Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać squash i posypać solą, chile proszku i pieprzu. Gotować przez kilka minut, obracając delikatnie szpatułką, aż Kabaczek będzie głęboko złoty i miękki (ale nie rozpadnie się).
Wyjąć na talerz i odstawić.
W tej samej patelni, roztopić Pozostałe 1 łyżka masła na średnim ogniu i dodać jarmuż. Wrzucić wokół szczypcami i gotować przez 3 do 4 protokół.
Dodać ugotowaną dynię i delikatnie wymieszać.