Duża posiekana Sałatka z kremowym sosem Boczkowym

Duża posiekana Sałatka z kremowym sosem Boczkowym
Duża posiekana Sałatka z kremowym sosem Boczkowym jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz boczek, ogórki, jajka na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Meksykańska posiekana Sałatka z kremowym sosem Chipotle, Śródziemnomorska Sałatka posiekana z kremowym sosem greckim, oraz Zlewozmywak posiekana Sałatka z kremowym sosem balsamicznym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać boczek i saute aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 8 łącznie protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieś do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Przetnij rzymską na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
5
Połóż płaską stronę w dół i pokrój wstążki o grubości 1/4 cala.
6
Przenieść do dużej miski sałatkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ogórek pokroić w kostkę 1/2 cala i dodać do miski. Cebulę pokroić w cienkie półksiężyce i dodać do miski z sałatą i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W blenderze, połączyć kwaśną śmietanę, Gorgonzola, boczek, Skórka z cytryny i sok i blitz aż gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
GorgonzolaGorgonzola
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać wystarczająco dużo sos na sałatkę obficie płaszcz składniki.
10
Dodać jajka i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn