Duża posiekana Sałatka z kremowym sosem Boczkowym
Duża posiekana Sałatka z kremowym sosem Boczkowym jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz boczek, ogórki, jajka na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Meksykańska posiekana Sałatka z kremowym sosem Chipotle, Śródziemnomorska Sałatka posiekana z kremowym sosem greckim, oraz Zlewozmywak posiekana Sałatka z kremowym sosem balsamicznym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać boczek i saute aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 8 łącznie protokół.
Przenieś do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć. Odstawić.
Przetnij rzymską na pół wzdłuż.
Połóż płaską stronę w dół i pokrój wstążki o grubości 1/4 cala.
Przenieść do dużej miski sałatkowej.
Ogórek pokroić w kostkę 1/2 cala i dodać do miski. Cebulę pokroić w cienkie półksiężyce i dodać do miski z sałatą i ogórkiem.
W blenderze, połączyć kwaśną śmietanę, Gorgonzola, boczek, Skórka z cytryny i sok i blitz aż gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wlać wystarczająco dużo sos na sałatkę obficie płaszcz składniki.
Dodać jajka i delikatnie wrzucić.