Dutch Almond Boterkoek
Need a wegetariańska przystawka? Dutch Almond Boterkoek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, mąka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dzieci Holenderskie Morelowo-Migdałowe, Truskawka i Jagoda migdał holenderski dziecko, oraz Jogurt Migdałowy Mąka Dutch Baby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Nasmaruj galaretkę 9 x 12 cali. Możesz również użyć prostokątnej patelni do pieczenia 9 x 13 cali.
Śmietanę razem z brązowym cukrem i masłem lub margaryną.
Dodaj ekstrakt migdałowy.
Do śmietanki cukrowej przesiać i dodać mąkę.
Oddzielić jajko i dodać żółtko do ciasta.
Wcisnąć do nasmarowanej gąbką rolki cyny i polewać lekko ubitym białkiem jajka.
Posypać płatkami lub ściętymi migdałami.
Piec ok. 20 minut. Gdy ostygnie, pokroić w paski.