Duszony gulasz wieprzowo-kukurydziany z chili

Duszona wieprzowina i suszona kukurydza gulasz z Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 213 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, Posol, łopatkę wieprzową w 1 kawałku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina duszona z gruszkami i Chili, Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli, oraz Gulasz z wołowiny i słodkich ziemniaków z kukurydzą i Zielonymi Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć posole wodą i pozostawić do namoczenia na noc.
Odcedzić i przenieść do dużej emaliowanej żeliwnej zapiekanki.
Dodaj 3 ćwiartki wody i łopatki wieprzowe i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu, skimming od czasu do czasu.
Tymczasem, na małej patelni, toast ancho chile na umiarkowanym ogniu, aż pęcherze i giętkie, o 2 protokół na stronę. Opłukać chile i wyrzucić łodygi i nasiona. Tear chile na duże kawałki i dodać go do posole wraz z cebulą i czosnkiem. Dusić na małym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Dodaj dużą szczyptę soli i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż Posol i wieprzowina będą miękkie, około 3 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z gulaszu.
Pokroić mięso z kości i wyrzucić tłuszcz i chrząstkę.
Pokrój wieprzowinę na 2-calowe kawałki, wróć do gulaszu i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Piecz chiles poblano nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, aż zwęglone na całym.
Umieść je w misce, przykryj folią i pozwól parze przez 5 minut.
Usunąć zwęglone Skórki, łodygi i nasiona i drobno posiekać poblanos.
Dodajemy poblanos do gulaszu, doprawiamy solą i dusimy przez 10 minut.
Gulasz podawać z wapiennymi klinami.
Dodać do przodu: gulasz można przechowywać w lodówce do 3 dni.
Rekomendacja wina: słodka kukurydza, łagodna wieprzowina i pieczone chiles tworzą ciepłe, pikantne, ziemiste danie, którego smaki potrzebują tylko podstawowego Kalifornijskiego Chardonnay, aby zapewnić orzeźwiający kontrast. Poszukaj pełnych smakowych butelek, takich jak 1997 Amberhill lub 1996 Sebastiani.