Duszony gulasz wieprzowo-kukurydziany z chili

Duszony gulasz wieprzowo-kukurydziany z chili
Duszona wieprzowina i suszona kukurydza gulasz z Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 213 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, Posol, łopatkę wieprzową w 1 kawałku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina duszona z gruszkami i Chili, Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli, oraz Gulasz z wołowiny i słodkich ziemniaków z kukurydzą i Zielonymi Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć posole wodą i pozostawić do namoczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić i przenieść do dużej emaliowanej żeliwnej zapiekanki.
3
Dodaj 3 ćwiartki wody i łopatki wieprzowe i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu, skimming od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Tymczasem, na małej patelni, toast ancho chile na umiarkowanym ogniu, aż pęcherze i giętkie, o 2 protokół na stronę. Opłukać chile i wyrzucić łodygi i nasiona. Tear chile na duże kawałki i dodać go do posole wraz z cebulą i czosnkiem. Dusić na małym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj dużą szczyptę soli i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż Posol i wieprzowina będą miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wyjąć wieprzowinę z gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Pokroić mięso z kości i wyrzucić tłuszcz i chrząstkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Pokrój wieprzowinę na 2-calowe kawałki, wróć do gulaszu i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Piecz chiles poblano nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Umieść je w misce, przykryj folią i pozwól parze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Usunąć zwęglone Skórki, łodygi i nasiona i drobno posiekać poblanos.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12
Dodajemy poblanos do gulaszu, doprawiamy solą i dusimy przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Gulasz podawać z wapiennymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
14
Dodać do przodu: gulasz można przechowywać w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
15
Rekomendacja wina: słodka kukurydza, łagodna wieprzowina i pieczone chiles tworzą ciepłe, pikantne, ziemiste danie, którego smaki potrzebują tylko podstawowego Kalifornijskiego Chardonnay, aby zapewnić orzeźwiający kontrast. Poszukaj pełnych smakowych butelek, takich jak 1997 Amberhill lub 1996 Sebastiani.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
Lub Dowolne Zioło, Które LubiszLub Dowolne Zioło, Które Lubisz
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn