Duszone Ramię cielęciny z wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $19.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 298g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 2525 kalorii. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz szalotkę, koperek, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem, Łopatka wieprzowa natarta czosnkiem z warzywami wiosennymi, oraz Duszone Ramię Jagnięce Z Warzywami Korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W małej miseczce wymieszać kozi ser z liśćmi selera, majerankiem i rozmarynem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
Ser Kozi
Majeranek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ułóż łopatkę cielęcą na powierzchni roboczej, z boku do góry, doprawić solą i pieprzem.
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
12
Cielęcinę przełożyć na deskę do rzeźbienia i przykryć luźno folią. Odcedzić płyn do gotowania do rondla i odcedzić tłuszcz. Gotować płyn do zmniejszenia do 2 filiżanek, o 15 protokół. Natkę pietruszki, estragon i koperek wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa