Duszone golonki cielęce z zielonymi oliwkami i kaparami

Duszone golonki cielęce z zielonymi oliwkami i kaparami
Zrobić Duszone Golonki Cielęce

Instrukcje

1
Pit 1/4 szklanki oliwek i drobno posiekać. Lekko zmiażdżyć pozostałe 1/2 szklanki oliwek z boku dużego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Golonki cielęce suszyć między ręcznikami papierowymi i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać górę i dół (nie z boku) każdego trzonu w mące, strącając nadmiar. W 12-calowym ciężkim ogniu patelni 1 łyżka oleju i masła na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi i brązowe szczyty i dna trzonków w partiach, o 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Przełóż trzonki jako rumiane na ognioodporną patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Wytrzeć patelnię i dodać pozostałą łyżkę oleju.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować cebulę, mieszając, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodać czosnek i anchois i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodaj posiekane oliwki, skórkę, kapary, rozmaryn i wino i gotuj 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Dodać bulion i pokruszone oliwki i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Wlać mieszaninę bulionu na trzonki i przykryć szczelnie folią. Dusić golonki w piekarniku 2 godziny, lub do miękkości mięsa. Trzonki można przygotować do tego punktu 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, przed schłodzeniem, przykryć. Podgrzać trzonki przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
10
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Przełóż trzonki łyżką szczelinową do innej patelni do pieczenia lub głębokiego talerza odpornego na piekarnik i utrzymuj ciepło, przykryte, w piekarniku. Odcedzić płyn do gotowania przez sito do szklanej miarki 1-ćwiartkowej i zachować ciała stałe, odrzucając skórkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
12
Pozostawić płyn do momentu, aż tłuszcz wzrośnie do góry i odtłuścić i wyrzucić tłuszcz. (Powinno być około 1 1/2 szklanki płynu. Jeśli to konieczne, w rondlu gotować płyn, aż zostanie zmniejszona.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
13
Dodaj zarezerwowane ciała stałe do cieczy i zalej trzonkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Podawać golonki posypane gremolatą i udekorowane jagodami kapara.
15
Marka Gremolata
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody KaparaJagody Kapara
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn