Miniaturowe kotlety krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym
Miniaturowe ciastka krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 36 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, musztarda dijon, płatki kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Miniaturowe kotlety krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym, Ciasta krabowe z imbirem i limonką, oraz Ciastka krabowe ze słodkim sosem chili i imbirem.
Instrukcje
1
Ubić razem majonez, jajko, musztardę, Old Bay, Sok z cytryny, sól, pieprz i Tabasco, a następnie delikatnie wymieszać z mięsem krabowym. Chłód, kryty, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Crabmeat
Musztarda
Sos Tabasco
Pieprz
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Płatki kukurydziane Pulse w robocie kuchennym, aż grubo zmielone i umieścić w płytkim naczyniu. Uformuj 1 czubatą mieszankę łyżeczki kraba na ciasto o średnicy 1 1/2 cala (mieszanina będzie bardzo wilgotna), a następnie delikatnie pogłębiaj w płatkach kukurydzianych. Zrób więcej ciastek krabowych w ten sam sposób, przenosząc do masłowych blach do pieczenia. Chłód, pod przykryciem, co najmniej 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec ciasta krabowe partiami w środku piekarnika, aż chrupiące i złociste, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Przełożyć szpatułką na talerz i ułożyć na wierzchu około 1/2 łyżki dżemu pomidorowo-imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Pomidor
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
1
Niepakowane ciastka krabowe mogą schłodzić się do 4 godzin.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.