Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka jagód jałowca, ząbki czosnku, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Duszona wołowina z gruszkami i świeżym imbirem, Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową, oraz Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery. Stań na karku (szafka na podparcie), mięso do góry, w rowinie ciężka duża patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Brojler
2
Mięso posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
3
Dusić, aż mięso będzie głęboko brązowy, obracającypan do nawet gotowania, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
4
Przenieść kości do obramowanej blachy do pieczenia.Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Umieść patelnię na 2 palnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Dodaj 1/4 szklanki oleju, cebuli, selera i marchwi.Smażyć na średnim ogniu do miękkości i zaczyna brązowo, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Olej Do Smażenia
7
Przenieś 1 szklankę mieszanki warzywnej do smallbowl i rezerwy na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
SOS
8
Dodaj imbir i czosnek na patelnię; wymieszać 30seconds.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy toglaze, o 5 protokół. Powrót szyi bonesto pan, układając płaską stronę w dół w singlelayer. Nestle w ziołowych gałązkach, liściach laurowych i jagodach Uniper. Wierzch ze świńskimi łapkami, ścięty z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Jagody
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
11
Przykryć patelnię szczelnie foilandem wstawić do piekarnika. Dusić, aż mięso będzie bardzo grube i odpadnie z kości, około 3 godzin.Używając szczypiec, przenieś kości szyi do rimmedbaking arkusz do ostygnięcia. Odrzuć świńskie łapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Szczypce
Piekarnik
12
Odcedzić soki z patelni do dużej miski, naciskając na ciała stałe w sitku, aby uwolnićwszystkie soki; wyrzucić ciała stałe. Łyżka całej powierzchni tłuszczu soków z patelni, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu do sosu. Powrót soku do pieczenia patelni. Gotować nad 2 palniki untilreduced do 3 1/2 szklanki, o 20 protokół, od czasu do czasu mieszając rumiane bitów.
Dodaj zarezerwowaną mieszankę warzywną 1 szklanki. Wymieszać 1 łyżkę stołowązasłużony tłuszcz i mąkę w małej miseczce, aby pasta była gładka; ubić do sosu. Gotować aż zmniejszy się do 3 1/2 szklanki, o 12 protokół.