Duszona soczewica z cebulą i szpinakiem

Duszona soczewica z cebulą i szpinakiem
Duszona soczewica z cebulą i szpinakiem wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 376 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, wstępnie umyty szpinak, soczewica i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Soczewica Duszona Na Grzance Ze Szpinakiem I Czerwoną Perłową Cebulą, Duszona soczewica z cebulą Cipollini, oraz Orecchiette z soczewicą, cebulą i szpinakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w holenderskim piekarniku i smażyć marchewkę i szalotkę przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać wino i zeskrobać wszelkie kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj soczewicę i cebulę do garnka wraz z bulionem, solą, pieprzem i tymiankiem i zagotuj. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i przykryć szczelnie. Gotować przez 35 minut, mieszając dwa razy, aż soczewica będzie miękka, a płyn prawie odparuje. Wymieszać z octem i szpinakiem i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż płyn lekko się zmniejszy i szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Posypać pokruszoną fetą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn