Duszona Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Jabłkowo-Brandy
Duszona pieczeń wieprzowa z sosem jabłkowo-Brandy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 255 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Pieczony indyk z sosem jabłkowo-Brandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń pieczeń; trim tłuszczu.
Połącz szałwię, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; przetrzyj powierzchnię pieczeni jedną trzecią mieszaniny szałwii. Przekręć pieczeń, zabezpieczając w odstępach 1-calowych ciężkim sznurkiem. Przetrzyj zewnętrzną powierzchnię pieczeni pozostałą szałwią.
Umieścić duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać pieczeń; brązowy ze wszystkich stron.
Wyjąć pieczeń z patelni; odstawić. Margarynę rozpuścić na patelni.
Dodaj cebulę i seler, i smażyć 5 protokół. Powrót pieczeń na patelnię.
Połączyć 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, sok jabłkowy, applejack, i bulion; wlać pieczeń.
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję pieczeni. Przykryć i piec w temperaturze 425 przez 20 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika) i piec 30 minut.
Dodać jabłko; przykryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż mięso termometr rejestruje 160 (lekko różowy).
Usuń pieczeń z patelni, zastrzegając płyn do gotowania.
Ułożyć pieczeń na talerzu; przykryć folią.
Połącz wodę i skrobię kukurydzianą i wymieszaj z płynem do gotowania. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż sos będzie lekko gęsty.
SOS podawać z wieprzowiną.
Uwaga: użyj 1 szklanki koncentratu soku jabłkowego i w razie potrzeby pomiń brandy jabłkową.