Duszona jagnięcina z warzywami

Duszona jagnięcina z warzywami
Duszona jagnięcina z warzywami wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 7. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, marchew, jagnięcina shanks i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Duszona Jagnięcina Z Warzywami Wiosennymi I Fasolą, Duszony Goleń Jagnięcy, oraz Duszone Ravioli Z Jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Brązowe golenie w oleju, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę do przykrycia, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj ziemniaki, marchew i cebulę i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę. W małej miseczce wymieszaj mąkę z roztopionym masłem, aby uzyskać zasmażkę, następnie wymieszaj do gotującego się naczynia, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn