Drop Dead Delicious Sałatka Z Tuńczyka

Drop Dead Delicious Sałatka Z Tuńczyka
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Drop Dead Delicious Sałatka z tuńczyka może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 764 kalorie, 34g białka, oraz 65 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz marynaty, seler, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Drop Dead Gorgeous-Garlic Studded Roast Leg of Lamb, Pyszne kanapki z sałatką z tuńczyka Kittencal, oraz Zdrowe I Pyszne: Włoska Zupa Z Jajkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce do mieszania, połączyć tuńczyka, sok z cytryny, majonez, seler i marynaty relish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle RelishPikle Relish
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
SelerSeler
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn