Drobiazg Z Piernika Dyniowego
Przepis Dynia piernik drobiazg może zaspokoić szkockie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 25 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1053 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka brązowego cukru, mleka, ciasta piernikowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Drobiazg Z Dyni I Piernika, Drobiazg Z Piernika Dyniowego, oraz Drobiazg Z Dyni I Piernika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i upiec pierniki zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając dwóch natłuszczonych 9-calowych. okrągłe patelnie do pieczenia. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
W międzyczasie, na budyń, w dużym rondlu, połączyć pudding mix i mleka; mieszać do gładkiej. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować i mieszać 1-2 minuty dłużej lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć dynię z brązowym cukrem; wymieszać z budyniem.
W 4-qt. szklana miska do serwowania, pokruszyć jeden piernik; delikatnie docisnąć. Wierzch z połową masy budyniowej i bitą polewą. Powtórz warstwy. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.