Dressing ze świeżą kukurydzą i zielenią Chile
Świeży sos kukurydziano-Zielony Chile może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 385 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, masło, kruszonki z chleba kukurydzianego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Świeże Zielone Chile Quiche, Ciepła Azjatycka Sałatka ziemniaczana z sezamem i świeżym sosem Chile, oraz Kukurydza i zielony Chile Chowder.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać kukurydzę i cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać kolendry i zielone chiles, i smażyć 1 minutę.
Wymieszać razem kruchy chleb kukurydziany i bułkę tartą w dużej misce. Wymieszać jajka, 2 kolejne składniki i mieszaninę kukurydzy, mieszając do wymieszania. Podzielić mieszaninę chleba kukurydzianego między 1 lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia i 1 lekko nasmarowane 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w 400 przez 45 do 55 minut lub aż zestaw i złoty kolor.