Dressing Faye z kaczką
SOS Faye z kaczki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1059 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, Pan cornbread, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać chleb kukurydziany, można śledzić to danie główne z Patelnia Cornbread Apple Cobbler jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony chrupiący kurczak Faye, Pieczona kaczka z sosem ostrygowym, oraz Sałatka z kaczki i truskawek z sosem rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kaczkę w 12-litrowym garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć kaczkę o 2 do 3 cali. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować kaczkę na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny.
Usuń kaczkę z bulionu, pozostaw do ostygnięcia i wyciągnij mięso z kości w kawałkach wielkości kęsa. Zarezerwuj bulion.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Na dużej patelni wymieszać okruchy chleba kukurydzianego, posiekane herbatniki, cebulę, sól, sól czosnkową, czarny pieprz i szałwię. Jajka ubić w misce, zalać mieszanką chleba kukurydzianego.
Na patelnię dodać posiekane mięso z kaczki; wymieszać, aby dokładnie wymieszać sos. Wymieszać zarezerwowany bulion z kaczki do mieszaniny, aż sos będzie bardzo wilgotny (o konsystencji gęstego ciasta naleśnikowego).
Piec w nagrzanym piekarniku, aż łyżka włożona do środka patelni opatrunku wstanie, 45 minut do 1 godziny.