Dorsz W Bulionie Z Pomidorów Estragonowych
Dorsz w bulionie z pomidorów Estragonowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. Na $7.54 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Mieszanka szalotki, czosnek, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Małże w bulionie z pomidorów Estragonowych, Tunan w bulionie pomidorowo-estragonowym, oraz Przegrzebki w bulionie Szafranowo-estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, ciepło 2 Tbs. oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj szalotka, czosnek, sól, i pieprz i smażyć, aż szalotka jest zmiękczona i zaczyna brązowy, o 5 protokół.
Dodaj pomidory i 2 łyżeczki. estragonu i nadal gotować, aż pomidory zaczną wydzielać trochę soku, około 5 minut.
Dodaj wino i gotować, odkryte, na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 7 protokół.
Dodaj bulion, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i pozwól gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania ryby.
Tymczasem podgrzać Pozostałe 1 Tbs. oliwa z oliwek na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj rybę (najbardziej atrakcyjna strona w dół) i gotować, aż dobrze rumiane, o 3 protokół. Obróć i zalej rybę bulionem pomidorowym.
Niech gotować delikatnie, aż ryba jest gotowane przez, o 7 protokół.
Przełóż rybę do miski do zupy lub obramowanych talerzy i kadzi bulion na wierzchu.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką. estragon i podawać.
32, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
8, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.