Domowy Rosół Z Kurczaka

Domowy Rosół Z Kurczaka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Domowy rosół z kurczaka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 79g białka, 62g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,25 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Domowy Rosół Z Kurczaka, Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Domowy Rosół Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Włóż kurczaka, cebulę i czerwoną paprykę do dużego garnka. (16 szt.)) Opłucz główki czosnku w zimnej wodzie, a następnie oderwij papierową skórę. Rozbić główkę czosnku na pojedyncze ząbki. Opłucz i odetnij korzenie kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wytnij kawałek gazy wielkości ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
SernikSernik
3
Na gazę włożyć ząbki czosnku, pieprzu, liście laurowe, nasiona achiote i kolendrę, połączyć końce, aby zrobić małą torebkę i luźno związać sznurkiem kuchennym. Daj torebce kilka dobrych uderzeń młotkiem kuchennym i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona AnnattoNasiona Annatto
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
GarnekGarnek
4
Dodaj tyle zimnej wody, aby pokryć kurczaka o co najmniej 2 do 3 cali. Upuść ham hock, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z wierzchu, gdy się formuje. Gdy woda dojdzie do wrzenia, wyreguluj ciepło, aby rosół gotował się na stałym, ale nie wrzątkiem. Gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
WodaWoda
5
Sprawdź, czy piersi są ugotowane, a następnie wyjmij je z patelni. Gotować jeszcze 15 minut, a następnie zdjąć nogi i uda. Odstawić kurczaka na bok, aby zrobić kolejne danie z kurczaka. (Jeśli używasz pleców, szyj, skrzydeł itp.) nie musisz niczego usuwać.) Pozostaw plecy, szyje i skrzydła, aby jeszcze bardziej posmakować bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Gotować przez 1 godzinę. Ustaw sitko na dużej misce i wyłóż sitko kilkoma warstwami gazy. Ostrożnie przecedzić bulion przez gazę. (Chodzenie jest najprostszym i najbezpieczniejszym sposobem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać sól do smaku i ostudzić przed schłodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn