Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Domowy rosół z kurczaka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 79g białka, 62g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,25 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Domowy Rosół Z Kurczaka, Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Domowy Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Włóż kurczaka, cebulę i czerwoną paprykę do dużego garnka. (16 szt.)) Opłucz główki czosnku w zimnej wodzie, a następnie oderwij papierową skórę. Rozbić główkę czosnku na pojedyncze ząbki. Opłucz i odetnij korzenie kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Kolendra
Cały Kurczak
Goździki
Czosnek
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wytnij kawałek gazy wielkości ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Sernik
3
Na gazę włożyć ząbki czosnku, pieprzu, liście laurowe, nasiona achiote i kolendrę, połączyć końce, aby zrobić małą torebkę i luźno związać sznurkiem kuchennym. Daj torebce kilka dobrych uderzeń młotkiem kuchennym i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Annatto
Całe Ząbki Czosnku
Pieprz
Liście Laurowe
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Sernik
Garnek
4
Dodaj tyle zimnej wody, aby pokryć kurczaka o co najmniej 2 do 3 cali. Upuść ham hock, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z wierzchu, gdy się formuje. Gdy woda dojdzie do wrzenia, wyreguluj ciepło, aby rosół gotował się na stałym, ale nie wrzątkiem. Gotować przez 30 minut.
Sprawdź, czy piersi są ugotowane, a następnie wyjmij je z patelni. Gotować jeszcze 15 minut, a następnie zdjąć nogi i uda. Odstawić kurczaka na bok, aby zrobić kolejne danie z kurczaka. (Jeśli używasz pleców, szyj, skrzydeł itp.) nie musisz niczego usuwać.) Pozostaw plecy, szyje i skrzydła, aby jeszcze bardziej posmakować bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Skrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Gotować przez 1 godzinę. Ustaw sitko na dużej misce i wyłóż sitko kilkoma warstwami gazy. Ostrożnie przecedzić bulion przez gazę. (Chodzenie jest najprostszym i najbezpieczniejszym sposobem.)